rival_logo

nettoline_logo

arthur_bonnet_logo

huseby

Fossline_logo_1

Leverandører 

Huseby:

Huseby AS er en av Norges største kjøkkenprodusenter. På 20 000 kvm produseres det kvalitetskjøkken av dyktige medarbeidere med kjærlighet til faget.

​Det er snart 70 år siden tremøbelfabrikken A. Huseby & Sønn ble etablert i Våle i Vestfold. I tillegg til et utvalg tremøbler var radio- og TV-kabinetter for Tandberg radiofabrikk en viktig del av produksjonen. Senere ble det også produsert spisestuer og skapmøbler  i samarbeid med Ekornes Fabrikker. Produktutvikling sto fra første stund sentralt i bedriftens filosofi, og i 1974 kom det første Huseby møbelkjøkkenet på markedet. Det betyr at Huseby har over 40 års erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon for fornøyde kjøkkenkunder. Det er vår styrke og vår trygghet – som det også er for deg.

Fossline:

Foss Snekkeri AS ble stiftet 1. januar 1955 av snekkermester Magnar Foss. Bedriften har altså levert kjøkkenløsninger i 60 år.

Fra første stund har kvalitet og en løsningsorientert innfallsvinkel til kundens behov vært et mål i arbeidet.

Bedriftens grunnlegger, Magnar Foss, hadde tidlig en drøm om egen bedrift. I 1940 skrev han en oppgave på skolen: «Meg selv om 25 år» var tittelen på oppgaven.  «Jeg var for lengst blitt ferdig med læretiden og var blitt snekkermester i møbelsnekkerfaget og leder for en fabrikk. Jeg hadde besøk av en kunde og vi hadde nettopp skrevet under en kontrakt på en større leveranse», skrev den unge Magnar Foss.

Denne drømmen ble Magnars drivkraft gjennom mange år, og drømmen ble sann. Han startet sin egen snekkeribedrift på Å i Meldal; Foss Snekkeri. Bedriften produserte i mange år dører og vinduer, butikkinnredninger og kjøkken. Fra midten av 1960-tallet ble bedriften spesialisert innen kjøkkeninnredninger og satset mer og mer på dette markedet.

Nettoline:

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk i Danmark og Norge. 

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Rival:

Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober. Alltid under den samme parolen:

 

“kvalitet har mange venner”.